понеділок, 4 січня 2016 р.

Всеукраїнський конкурс наукових робіт та есе з культурології



Кафедра культурології та філософії Національного університету «Острозька академія» в кінці 2015 – на початку 2016 року проводить:
1) Всеукраїнський конкурс наукових робіт з культурології в межах тематики: «Традиція і сучасність: форми трансформації»;
2) Всеукраїнський конкурс есе на тему «Культура в світі інтернету».

До участі в конкурсах запрошуються учні 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних училищ, які вивчають предмети культурно-історичного та філософського спрямування: «Художня культура», «Етика», «Історія України», «Історія української культури», «Народознавство», «Людина і світ», «Українська етнологія» та інші.
Метою конкурсів є підвищення інтересу школярів та студентів до питань розвитку культури; залучення учнів до вивчення курсів культурно-історичного та філософського спрямування, виховання всебічно розвинутої особистості.

Важлива інформація:
 Наукові роботи та есе приймаються комісією до розгляду в термін з 4 грудня 2015 року до 24 лютого 2016 року в електронному (e-mail: kafedra.kulturologii@oa.edu.ua) та паперовому (друкованому) варіанті (1 примірник) за адресою 35800 вул. Семінарська, 2 м. Острог Рівненської обл. НаУОА Кафедра культурології та філософії.
 Заявка на участь у конкурсах подається в електронному варіанті на e-mail: kafedra.kulturologii@oa.edu.ua (Зразок заявки див. у Додатку 1).
 Після опрацювання надісланих матеріалів комісією учасники конкурсів наукових робіт та есе будуть запрошені до НаУОА для підведення підсумків та нагородження переможців.
 Обсяг есе від 3 до 7 сторінок друкованого тексту А-4.
 Обсяг наукової роботи 15-20 сторінок друкованого тексту А-4.
 Орієнтовні вимоги та поради до написання наукової роботи та есе див. у Додатках 2-4.

Вимоги до написання есе та наукової роботи:
1. Титульна сторінка есе: назва есе, прізвище, ім’я автора; клас; повна назва школи; область; країна (Шевченко Петро, 11 клас, Дрогобицька гімназія, Львівська область, Україна).
2. Титульна сторінка наукової роботи див. Додаток 4.
3. Есе та наукова робота оформляється в редакторі Microsoft Word; шрифт Times New Roman; розмір шрифту – 14; інтервал – 1,5; поля: ліве, праве, верхнє і нижнє – 20 мм.
4. Посилання на джерела та наукову літературу в тексті подавати за зразком – [15, с. 5], де перша цифра – номер джерела у Списку літератури, а друга – номер сторінки.
5. Список літератури в кінці тексту подавати в алфавітному порядку.
6. Зразок оформлення літератури див Додаток 6.
7. Додатки нумерувати (Додаток 1.) та розміщувати після Списку використаної літератури.
8. Роботи надсилати в друкованому вигляді (1 прим.) звичайною поштою (адреса зазначена вище).
9. Електронний варіант надсилати на e-mail: kafedra.kulturologii@oa.edu.ua

Учасники олімпіади отримають сертифікат про участь, переможці – нагороди та грамоти.

Координаторами конкурсів є викладачі й методист кафедри культурології та філософії Національного університету «Острозька академія»

Звертатися за телефоном: 093 127 28 25 з 9.00 до 17.00 год. (понеділок-п’ятниця) або електронною поштою kafedra.kulturologii@oa.edu.ua

Інфолист: Інформаційний-лист-конкурсу-2015
Посилання на конкурс

Немає коментарів:

Дописати коментар